Slap af med et lækkert herregårdsophold i efterårsferien

28. august 2023

Kunne I godt tænke jer at nyde hinandens selskab i lidt andre rammer, end I er vant til?

Måske har I snakket om, hvordan efterårsferien skal bruges. Det er en uge, hvor I måske har mulighed for at tage fri fra arbejde, og så kunne det jo være lækkert at planlægge en get-away, hvor I virkelig kan komme tæt på hinanden og blot slappe af i hinandens selskab.

Det kunne være interessant for jer at kigge på muligheden for et herregårdsophold. Her kan I se en mulighed for herregårdsophold i Danmark, hvor I virkelig kan komme til et skønt og idyllisk sted, der indbyder til ro. Det er dejligt afslappende at være i nærheden af naturen, hvor I kan gå lange ture eller blot nyde udsigten fra jeres værelse – og så er der måske endda mulighed for, at I skal en tur i spaen.

Prøv lækre wellnessmuligheder af

Har du prøvet at være på spaophold før? Måske har I tidligere har tjekket det, men aldrig givet jer i kast med det. Med et spaophold for 2 får i en pakkeløsning, hvor der er sørget for alt. I skal blot sørge for at møde op på herregården – så er der faktisk allerede styr på resten. I spaafdelingen vil I blandt andet kunne eksperimentere med en tur i røgsauna, der er anderledes end I finder de fleste andre steder – forhåbentlig er det noget, der kan gøre godt.

Et weekendophold er noget, de fleste sætter pris på. Selvom I har det godt med hinanden i hverdagen, er det svært at undgå helt, at hverdagens rutiner kommer til at fylde, og aftensmad, job og måske børn og deres interesser kommer i forreste række. Det er svært at lukke ned for, men når først I er i omgivelser, der er ment til at slappe af, kan I virkelig nyde det.